Humanitair project

De garage Meert-Beltran is verheugd het ontwikkelingsproject "Dorp Imuhira” met u te delen (www.villageimuhira.be).

Als u uw auto reeds in onze garage heeft laten herstellen of nazien voor onderhoud, dan heeft u waarschijnlijk ontdekt dat bij het uitvoeren van alle werkzaamheden € 1,- aan het dorp Imuhira wordt gestort.

Dus stellen wij u voor om dit prachtige project te ontdekken:

Welkom op “Village Imuhira”.
We dromen allemaal maar vaak echter, geconfronteerd met de realiteit van het leven, verslappen onze dromen en worden deze enkel nog snel vergeten herinneringen.
Het “Village Imuhira" is een avontuur waarbij wij willen geloven dat onze droom nog werkelijkheid kan worden.
Onze droom is om een heel dorp gebouwd te zien worden in Burundi teneinde kinderen en jongeren, meestal de meest kwetsbare van de maatschappij, op te vangen en zo deel te nemen aan de wederopbouw van een land dat na een te lang conflict zijn hoop begint terug te vinden.

Imuhira betekent in Kirundi "thuis", "bij ons" .
Een dak en een gezin geven aan diegene die hun ouders verloren hebben, via onderwijs een plaats teruggeven in de maatschappij aan diegene die enkel oorlog gekend hebben, de basis aanbieden voor een betere toekomst voor hen die dit niet meer hoopten, dat is de betekenis van dit dorp.
Maar het is veel meer dan een beetje liefdadigheid. Want het zijn zij die niets bezitten die nochtans zoveel rijkdom aan ons te bieden hebben! Wij nodigen u uit om dit project te ontdekken doorheen de pagina's van deze site. En waarom niet, ook het project te steunen ? Er is veel plaats in het dorp Imuhira. WEES ER WELKOM!

www.villageimuhira.be